MeatFree Mondays og det gode liv

Kød med Omtanke
MeatFree Mondays Denmark (en del af The globale Movement) kan varmt anbefale alle at se. www.meatfreemondays.info Mener du, at der er fornuft i at spise mindre kød til gavn for miljøet, kan du kigge forbi vores FB side: https://www.facebook.com/MeatfreeMondaysDenmark?ref=hl og "like" så støtter du en god dag. En kødfri dag om ugen, kan gøre en verden til forskel.
Gitte Koldtoft anbefaler MeatFree Monday Denmark
Gitte Koldtoft youtube: https://www.youtube.com/channel/UCHSoUwSbl5XRcwxt8AWv3Bw

MeatFree Mondays Denmark:

Denmark - MeatFree Mondays Denmark was started and introduced in 2012 by Noura Mahfouz Kinder inspired by Meat Free Monday, UK . Noura is the founder of "House of Inner Visions" , which is responsible for organizing MeatFree Mondays events and happenings. MFM DK is still in the starting phase and our vision and plan is to spread the message of "changing the world for the better - one meal at a time simply by starting each week with a happy meatfree day " Our aim is to make the kampagne known to all cities and islands throughout Denmark.

House of InnerVisions v/Noura Mahfouz Kindler lancerer og står i spidsen for MeatFree Mondays kampagne i Danmark og er arrangør af "MeatFree Mondays og det gode liv" events.

Vision og Mission:

Vi vil gøre MeatFree Mondays kampagne kendt i hele Danmark og vil sprede MFM budskabet: Vi kan ændre verden til det bedre, Et måltid af gangen - En dag om ugen, kan gøre en verden til forskel.

Vores mål er:
-At gør opmærksomheden på kødproduktion og –spisnings indflydelse på klimaforandringerne
-At skabe en bevægelse af folk, som er villige til at blive ambassadører for MeatFree Mondays budskabet
-At gøre én kødfri dag om ugen til et ønske frem for en byrde
-At inspirere og hjælpe via praktiske alternativer til kødbaserede måltider
-At samarbejde med ligesindede organisationer
-At opmuntre erhvervslivet til at integrere én Kødfri mandag i deres virksomhedsetik

House of InnerVisions afholder spændende events, som inspirerer til gode vegetar retter igennem vores super lækker vegetar buffet, som er lavet med hjertet og af de bedste danske og så vidt muligt økologiske og lokale råvarer.

Vores events byder på en helheds oplevelse igennem spændende og opbyggende foredrag, bæredygtig kunstudstillinger, live musik, bøger og andre spændende aktiviteter. 

Forkæle dine sanser igennem gode smagsoplevelser, kunst og musik

Styrke din intellekt igennem spændende foredrag, kurser, film og bøger.

Udvikle selvet igennem mødet med andre, samvær og udveksling af erfaringer.

MeatFree Mondays Denmark

Hvad og Hvorfor MeatFree Mondays?

MeatFree Mondays (MFM) EN KØDFRI DAG OM UGEN, er et netværk af kampagner over hele verden og er i mere end 25 forskellige lande. MFM er en kampagne, som ønsker at give en større forståelse for, at alle kan gøre en forskel og at de valg vi tager i hverdagen har indflydelse på hvordan vi lever vores liv og har indflydelse på hele kloden. Kampagnen giver afgang til større viden og inspiration, så vi i fællesskab og hver især kan ændre nogle af vores uhensigtsmæssige vaner til vaner som gavner og som får en positiv effekt på vores og andre liv og på hele kloden.

Formål med MeatFree Mondays:

Bedre Miljø og Klima

Sundere livsstil

Gode forhold for dyrene

Bedre verdens økonomi

 

Et gammelt ordsprog siger ”Mange bække små gør en stor å” og vi siger, ”Sammen kan vi gøre en forskel, Et måltid af gangen” og ”En dag om ugen, kan gør en verden til forskel”

I forbindelse med kampagnen bliver der arrangeret og holdt events og happenings rundt omkring på Sjælland og vores vision er, at MeatFree Mondays bevæger sig og spreder sig over hele landet.

Vi har brug for din hjælp!

Ønsker du at være en del af MeatFree Mondays team og har du energi og lyst til at give en hånd med praktiske opgaver i forbindelse med vores arrangementer?

Har du lyst til at være aktiv og har du idéer og ønsker om selv at planlægge og afholde mindre events i samarbejde med MeatFree Mondays?

Har du afgang til lokaler, en restaurant, en café, klub o.l., som du kan stille til rådighed og som kan danne ramme om et MFM arrangement?

Vil du indgå i et samarbejde eller partnerskab med MeatFree Mondays Danmark?

Vil du være sponsor eller lave en donation?

Kan du svar ja til et eller flere af ovennævnte punkter, er du meget velkommen til at tage kontakt til Noura på 30643168 eller ved at sende en besked eller mail på nor_cairo@hotmail.com

 

MeatFree Mondays Denmark, præsentationsvideo

Økodag i Ørestad

31-08-2013
MeatFree Mondays, EM Butik og Habengut Café arrangerer en økodag i ørestad d. 31. august 2013 kl. 10:00 - kl: 18:00. Det er en dag med masse af spændende oplevelser. Gå på opdagelse mellem boder med økologiske produkter, smagsprøver, mad med omtanke (kødfri) bæredygtige tanker, live musik, kunst, aktiviteter for børn og voksne, foredrag. En dag med sjæl, liv og glæde.
MeatFree Mondays i Danmark
Mød Danmarks Ambassadører
21-12-2012
Ambassadører for MeatFree Mondays Lene Hansson, kostvejleder, forfatter og indehaver af wellensscenter og Lars Muhl, sanger og forfatter.
Lene Hansson, ambassadør for MeatFree Mondays i Danmark
Lars Muhl, ambassadør for MeatFree Mondays i Danmark
Meatless Monday USA
MeatFree Mondays (MFM) Danmark henter inspiration og vejledning fra Paul McCartneys MFM kampagne i England
Sir Paul McCartney står i spidsen for MeatFree Mondays kampagne i England sammen med sin to døtre

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

I går | 08:18

Det er en aftale. Vi "mødes" i morgen torsdag kl. 7:00 til 7:30. Du er hjertelig velkommen til at dele din oplevelse eller hvis du har spørgsmål efter healing.

...
15.04 | 23:04

Tak, det vil jeg blive rigtig glad for.

...
15.04 | 20:58

Jeg ønsker, at alle jeres ønsker bliver opfyldt og at jeres liv former sig præcis efter jeres ønsker og drømme <3 De kærligste tanker! InnerVisions, Noura

...
15.04 | 20:49

Kære Hannah, jeg kan tilbyde dig en healing på torsdag d. 17.04 kl. 7:00. Du er velkommen til at sende mig en mail på nor_cairo@hotmail.com for nærmere aftale<3

...
Du kan lide denne side